Istoric

Lechpol Electronic este unul din liderii marcanti pe piata de productie si distributie IT&CE – componente electrice si electronice, comunicatii, IT, audio-video, telefonie mobila si accesorii.

Prezenta pe piata din Romania din 2007, compania se bucura de vasta experienta acumulata de grupul Lechpol ce activeaza pe piata europeana de profil din 1990, in tari precum Polonia, Germania, Olanda.

Efortul nostru constant se indreapta spre extinderea activitatii firmei pentru a obtine o cota cat mai mare de piata, pastrand mereu in atentie nevoile clientilor nostri. Astfel, in anul 2015 am deschis noul sediu si hala de productie care se intind pe o suprafata de 3000 m².

Observam trendurile pietei, ne adaptam, ascultam opiniile si sugestiile oamenilor cu care si pentru care lucram, iar datorita cresterii constante si a imbunatatirii calitatii produselor suntem siguri ca putem satisfice si cele mai exigente cerinte. In aceasta perioada ne-am extins constant gama de produse si am introdus in portofoliu noi marci, cum ar fi Kruger&Matz, M-Life, Cabletech, Teesa, Peiying, Kemot, Quer, Sunker, UNI-T, Azusa, Vipow, Dibeisi.

Echipa noastră

Valorile dupa care ne ghidam intreaga activitate si care stau la baza strategiei de afaceri, precum si a dezvoltarii companiei noastre in timp sunt urmatoarele:

  • Echipa – angajatii nostri sunt o echipa, lucrand impreuna pentru dezvoltarea companiei, iesind in intampinarea doleantelor clientilor nostri
  • Dedicare – sustinem angajatii nostri in a-si dezvolta din plin capacitatile profesionale
  • Excelenta in relatiile cu clientii
  • Diversitate – vrem sa fim furnizorul dumneavoastra pentru o gama cat mai extinsa de produse IT&CE.

Obiective

  • Extinderea companiei pe noi piete de desfacere
  • Dezvoltarea portofoliului de clienti
  • Introducerea de noi produse si marci in portofoliu

Misiune

Sa anticipam mereu nevoile pietei!
Sus