INVERTOR SOLAR 1800W PROSOLAR-1800 KEMOTURZ3419
INVERTOR SOLAR 1800W PROSOLAR-1800 KEMOT
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
2549.00 Lei
BUCATA
Invertor solar KEMOT PROsolar

Invertor solar KEMOT PROsolar-2500

Invertoarele solare din seria KEMOT PROsolar au o putere nominala de iesire de la 500 W la 2500 W, datorita functionalitatii extinse, permit functionarea cu modulele fotovoltaice si reteaua electrica. Dispozitivele combina functiile de incarcator solar, invertor si incarcator de baterie.

Utilizarea invertoarelor solare

Utilizarea invertoarelor solare

Intrarea directa la panourile solare inseamna ca aceste dispozitive utilizeaza energia solara pentru a alimenta receptoarele conectate la reteaua de instalatii electrice existente. Invertorul solar va fi potrivit si pentru alimentarea echipamentelor electrice care necesita tensiune alternativa de 230 V si, ca sursa de urgenta, va asigura functionarea fara probleme a dispozitivelor care necesita alimentare continua.
Invertoarele solare KEMOT cu o putere de aproximativ 500 W sunt potrivite, de exemplu, pentru pompe de incalzire centrala, sisteme de alarma, monitorizare. La randul lor, dispozitivele de putere mai mare pot fi folosite pentru a alimenta frigiderele, ceainicele si alte dispozitive mai solicitante.

Doua moduri de operare

Invertoarele solare KEMOT sunt o sursa suplimentara de energie electrica obtinuta din energia solara, pe care in cazul unei pene de curent o poti folosi pentru a sustine toate dispozitivele care necesita energie constanta din reteaua din locuinta ta. Important este ca dispozitivul are nevoie de maximum 6 milisecunde pentru a comuta intre modurile individuale.

Invertor solar cu modul de prioritate PV

Mod prioritar PV

1. In timpul zilei (lumina soarelui este suficienta) si dispozitivele sunt conectate si la reteaua de alimentare: celulele fotovoltaice vor alimenta dispozitivele externe, in acelasi timp incarcand bateria (alimentarea retelei va fi in modul standby in acest moment).
2. Seara, sistemul va alimenta dispozitivele din baterie pana la activarea protectiei de joasa tensiune; sistemul va intra automat in modul de alimentare CA si va incarca bateria la un nivel specificat pentru a furniza energie in caz de urgenta. Bateria va fi incarcata complet de celula fotovoltaica odata ce puterea fotovoltaica este restabilita.

Convertor solar cu modul de prioritate AC

Mod de prioritate AC

1. Alimentarea de la retea este disponibila: dispozitivele vor fi alimentate de la retea. Celulele fotovoltaice vor reincarca bateria.
2. In caz de depasire a intervalului de tensiune sau de intrerupere a retelei: dispozitivele conectate vor fi alimentate de baterie si celule fotovoltaice pentru a mentine continuitatea alimentarii. Daca energia solara este indisponibila sau insuficienta, dispozitivele conectate vor fi alimentate numai de la baterie.

Invertor solar cu forma de unda sinusoidala

Forma de unda sinusoidala pura

Invertoarele solare din seria PROsolar sunt potrivite pentru toate dispozitivele care sunt extrem de sensibile la cele mai mici modificari ale formei tensiunii. Avantajul lor este o forma de unda sinusoidala pura a tensiunii de iesire (alimentarea sarcinilor), datorita careia dispozitivele asigura o functionare stabila, prevenind efectul de supraincalzire a sarcinilor inductive. Impreuna cu bateria constituie un dispozitiv complet de alimentare cu 230 VAC garantat.

Invertor solar cu carcasa compacta

Carcasa compacta

Invertoarele KEMOT PROsolar se bucura de o functionalitatea extinsa, totul intr-o carcasa neagra solida, de mici dimensiuni. Poti verifica starea curenta de functionare a dispozitivului pe afisajul LED clar. Iar daca, de exemplu, nu ai spatiu pentru a amplasa aparatul intr-o camera de cazane sau tablou electric, poti folosi suportul integrat si il poti monta pe perete.

Ce baterie alegi pentru invertorul solar

Alege bateria potrivita

Pentru a asigura cea mai inalta calitate de functionare a invertorului solar KEMOT, trebuie sa selectezi bateria potrivita pentru acesta, deoarece nu este inclusa in set. Pentru a asigura cea mai buna performanta a UPS-ului tau cu functie PV, alege o baterie cu gel Rebel si VIPOW sau alta baterie plumb-acid.


Descriere

Putere: 1800 W
Tensiune baterie: 24 V DC
Mod de funcţionare: PV (prioritate PV / PV) / AC (prioritate AC / alimentare la reţea)

----------
Mod PV:
----------
Domeniu de tensiune de intrare: 30 V DC - 50 V DC
Curent de încărcare: 40 A (în funcţie de celula fotovoltaică utilizată)
Eficienţa conversiei: 98%

----------
Mod AC:
----------
Gama de tensiune de intrare: 190V AC ~ 260V AC
Gama de frecvenţe de intrare: 45-65 Hz
Gama de tensiune de ieşire: 206V AC ~ 242V AC
Eficienţă: mod de funcţionare la reţea> = 96%
Curent de încărcare: 10 A.

----------
Ieşire invertor:
----------
Tensiune de ieşire a invertorului: 230 V ± 3%
Frecventa de iesire: 50 Hz / 60 Hz ± 0,3 Hz
Factor de putere de ieşire:> = 0,8
Distorsiunea formei de undă la sarcină rezistivă = <3%
Timp de comutare de la modul PV la modul AC: standard 4 ms; max. 6 ms
Eficienţă: modul invertor> = 80%
Supraîncărcare invertor:
- 110% -130% oprire după 30s, 130% -150% oprire după 3s
- Scurtcircuit: Oprire automată
Capacitate baterie: 100-200 Ah (recomandat: 200 Ah)
Timp de încărcare estimat: 4-14 ore (depinde de capacitatea bateriei)

----------
Alte
----------
Temperatura ambiantă 0 ~ 40 ° C
Umiditatea aerului 10% ~ 90%
Nivel de zgomot = <50 dB
Sus