STABILIZATOR SERVOMOTOR TRIFAZAT PROAVR-10K 10KVA KEMOTURZ3437
STABILIZATOR SERVOMOTOR TRIFAZAT PROAVR-10K 10KVA KEMOT
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
2999.00 Lei

Stabilizator servomotor KEMOT PROavr-10k

Desi tensiunea este in mod normal de 230 V, exista adesea situatii in care este instabila. Rezultatul poate fi o oprire brusca a dispozitivelor sau o functionare deficitara a acestora, ceea ce reduce durata de viata a dispozitivelor electronice. Prin urmare, pentru a evita astfel de situatii, merita sa iti indrepti atentia asupra stabilizatorului automat de tensiune KEMOT PROavr-10k.

Protejeaza-ti dispozitivele impotriva supratensiunii

Protejeaza-ti dispozitivele impotriva supratensiunii

In modul monofazat, fiecare faza poate functiona independent una de cealalta. Indiferent de sarcina retelei si fluctuatiile tensiunii de iesire, stabilizatorul KEMOT PROavr-10 le mentine la 230 V ±3%, permitand functionarea eficienta a tuturor dispozitivelor, inclusiv a celor sensibile la calitatea tensiunii retelei. Reglarea este automata, asigurand o precizie ridicata a tensiunii de iesire. O eroare in functionarea uneia dintre faze nu afecteaza functionarea celorlalte.

Stabilizator de tensiune trifazat KEMOT PROavr-10

Mod trifazat

In modul trifazat, este important sa se mentina echilibrul intre faze. Stabilizatorul monitorizeaza si controleaza tensiunea pe fiecare faza pentru a asigura consistenta intre ele - va compensa o tensiune de intrare prea mare sau prea mica si va furniza tensiunea de iesire dupa stabilizare. Daca in acest mod una dintre faze nu functioneaza corespunzator sau nu este conectata, aparatul va activa protectia si nu va furniza tensiune la iesire, informand despre aceasta cu indicatorul „EROARE FAZA”.

Cum functioneaza un stabilizator de tensiune KEMOT PROavr-10?

Cum functioneaza stabilizatorul de tensiune KEMOT PROavr-10?

Stabilizatorul de tensiune KEMOT este un dispozitiv a carui sarcina este sa mentina la iesire o tensiune setata de 230 V. Sarcina sa este de a creste tensiunea de intrare prea scazuta sau de a reduce tensiunea de intrare, astfel incat tensiunea de iesire sa fie in intervalul admis si nu are salturi periculoase pentru energia dispozitivelor conectate. Constructia stabilizatorului se bazeaza pe un transformator toroidal, care asigura functionarea stabila a dispozitivului.

Stabilizator de tensiune cu servomotor

Stabilizator de tensiune cu servomotor

Stabilizatorul de tensiune KEMOT PROavr-10 mentine tensiunea cu o precizie ridicata de pana la 3%. O astfel de precizie ridicata de operare este rezultatul utilizarii tehnologiei bazate pe servo.

Stabilizator de tensiune trifazat cu functie BYPASS

Comutator BYPASS

Dispozitivul este, de asemenea, dotat cu functie „bypass”, adica un comutator care ocoleste functionarea stabilizatorului, ceea ce ii permite sa fie izolat, permitand alimentarea fara probleme a retelei de acasa de la o sursă externa.

Functia DELAY

Functia DELAY

Daca ai nevoie de un stabilizator de tensiune pentru dispozitive cu un curent de pornire instantaneu mare, alege un model echipat cu functia de intarziere la pornire DELAY. KEMOT PROavr-10 este echipat cu un buton de intarziere a comutarii DELAY care variază de la 6 la 180 de secunde, ceea ce va reduce riscul deteriorarii acestuia atunci cand dispozitivele conectate la acesta au un curent de pornire instantaneu mare. In plus, stabilizatorul KEMOT PROavr-10 are protectie impotriva tensiunilor prea mari si joase, suprasarcinii, supraincalzirii si scurtcircuitului.

Stabilizator de tensiune cu roti

Transport usor

Pentru a facilita deplasarea si pozitionarea stabilizatorului KEMOT la locul potrivit, acesta este echipat cu patru roti puternice. Datorita acestora, poti transporta liber dispozitivul in diferite locatii, ceea ce va facilita cu siguranta operarea si intretinerea.

Stabilizator de tensiune trifazat KEMOT PROavr-10

Aplicatie

KEMOT PROavr-10 poate fi folosit atat acasa cat si la birou. Este perfect pentru:

 

  • televizoare si echipamente audio/video;
  • difuzoare, mini sisteme audio si alte dispozitive audio/video;
  • aparate electrocasnice precum plite cu inductie, cuptoare cu microunde, frigidere si congelatoare;
  • calculatoare, monitoare, imprimante, case de marcat si alte echipamente de birou;
  • cuptoare si pompe de incalzire centrala;
  • generatoare de energie.

 


Descriere

Putere nominală: 10000 VA
Interval tensiune de intrare: 225 - 450 V
Tensiune minimă de ieşire: 310 V
Domeniu tensiune de ieşire: 400 V
Faze: 1 / 3 faze
Precizie de stabilizare: ± 3%
Eficienţă: 98%
Controlul stabilizării: servomotor
Transformator: C.R.G.O. Toroidal
Indicator: afişaj LED
Frecvenţa de operare: 50 / 60 Hz
Comutator cu întârziere a pornirii: 6 / 180 s
Material carcasă: oţel
Temperatura de funcţionare: 0 – 40°C
Umiditate relativă: 10 – 102%
Temperatura de depozitare: -15°C ... 45°C
Protecţii: suprasarcină, scurtcircuit, supra/joasă tensiune, supraîncălzire
Pornire răcire: la 30% din puterea nominală
Oprire răcire: la 20% din puterea nominală
Dimensiuni: 545 x 230 x 397 mm
Greutate:31 kg
Sus