STABILIZATOR TENSIUNE 500VA KEMOTURZ3418
STABILIZATOR TENSIUNE 500VA KEMOT
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
229.90 Lei
BUCATA

Stabilizator de tensiune KEMOT SER-500

Desi tensiunea este in mod normal de 230 V, exista adesea situatii in care este instabila. Rezultatul poate fi o oprire brusca a dispozitivelor sau o functionare deficitara a acestora, ceea ce reduce durata de viata a dispozitivelor electronice. Prin urmare, pentru a evita astfel de situatii, merita sa iti indrepti atentia asupra stabilizatorului automat de tensiune KEMOT SER-500.

Protejeaza-ti dispozitivele de supratensiune

Protejeaza-ti dispozitivele de supratensiune

Indiferent de sarcina retelei si fluctuatiile tensiunii de iesire, stabilizatorul KEMOT SER-500 le mentine la nivelul de 230 V ±3%, permitand functionarea eficienta a tuturor dispozitivelor, inclusiv a celor sensibile la calitatea tensiunii retelei. Reglarea este automata, ceea ce asigura o precizie ridicata a tensiunii de iesire. KEMOT SER-500 va fi utilizat acasa sau la birou, fiind ideal pentru televizoare si echipamente RTV, precum si difuzoare, sisteme mini-stereo si alte dispozitive audio/video sau computere.

Cum functioneaza stabilizatorul de tensiune SER-500?

Cum functioneaza stabilizatorul de tensiune SER-500?

Stabilizatorul de tensiune KEMOT este un dispozitiv a carui sarcina este sa mentina la iesire tensiunea setată de 230 V. Sarcina sa este de a creste tensiunea de intrare prea scazuta sau de a reduce tensiunea de intrare, astfel incat tensiunea de iesire sa fie in intervalul permis si nu are salturi periculoase pentru energia dispozitivelor conectate. Constructia stabilizatorului se bazeaza pe un transformator, care asigura functionarea stabila a dispozitivului.

Functia DELAY

Functia DELAY

Daca ai nevoie de un stabilizator de tensiune pentru dispozitive cu un curent de pornire instantaneu mare, alege un model echipat cu functia de intarziere la pornire DELAY. KEMOT SER-500 a fost echipat cu un buton de intarziere la pornire DELAY in intervalul de la 6 la 180 de secunde, care va reduce riscul de deteriorare atunci când dispozitivele conectate la acesta au un curent de pornire instantaneu mare. In plus, stabilizatorul SER-500 are protectie impotriva tensiunii prea inalte sau prea scazute, suprasarcina, supraincalzire si scurtcircuit. ​


Descriere

Tensiune intrare: 150-270 VAC
Frecventa intrare: 50/60 Hz
Tensiune iesire: 230 V, +/- 8%
Frecventa iesire: 50/60 Hz
Tensiunea de ieşire: monofazata
Transformator toroidal C.R.G.O.
Eficienţă: 98%
Protectii: tensiune prea mare sau prea mica, suprasarcină, supraîncălzire, scurtcircuit
Întârziere: cu / fără întârziere (180/6 secunde)
Temperatura de operare: 0 ~ 40 ° C
Umiditatea relativă 10% ~ 90%
Temperatura de depozitare: -15 ~ 45 ° C
Sus