UPS MICROPOWER 800 (800VA/480W) REBELKOM0552
UPS MICROPOWER 800 (800VA/480W) REBEL
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
385.90 Lei
UPS REBEL Micropower 800

UPS REBEL Micropower 800

Ai pierdut vreodata documente importante la care lucrai din cauza unei intreruperi bruste de curent? Nu munci in zadar si completeaza-ti echipamentul de birou cu o sursa de alimentare neintreruptibila pentru computer. Datorita acesteia, vei avea timp sa iti salvezi toate fisierele necesare si sa opresti computerul in siguranta.

Cum functioneaza un UPS?

Cum functioneaza un UPS?

Atata timp cat exista curent electric in priza, UPS-ul stocheaza energie in baterie pentru a prelua rolul de alimentare in cazul unei pene de curent. UPS-urile Rebel produc asa-numita unda sinusoidala modificata.

Rapid si de incredere

Rapid si de incredere

Tehnologia folosita face ca UPS-ul Rebel sa treaca foarte repede in modul baterie - dureaza de la 2 la 6 milisecunde.

Siguranta

Siguranta

UPS-ul Rebel a fost echipat cu o serie de dispozitive de protectie care protejeaza dispozitivele conectate la el! Rebel Micropower 800 are protectie la descarcare, supraincarcare si suprasarcina.

UPS cu acumulator

UPS cu acumulator

Avantajul unui UPS fata de o sursa de alimentare neintreruptibila obisnuita este bateria incorporata, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca ai cumparat accesoriul gresit. Important este ca oferta Rebel include modele de putere diferita – in functie de  echipamentul pe care doresti sa il conectezi, alegi un UPS care sa corespunda cerintelor tale.

Operare intuitiva

Operare intuitiva

Sursele de alimentare neintreruptibile Rebel se disting prin functionarea lor intuitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul la o priza si sa conectezi dispozitive precum un computer, laptop, router sau casa de marcat, iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, ele vor continua sa functioneze. Mai mult, semnalele sonore si indicatoarele luminoase adecvate te vor informa despre starea de functionare a UPS-ului.


Descriere

Putere: 800 VA / 480 W
Tensiune intrare: 220 VAC / 230 VAC / 240 VAC
(162-290 VAC)

IEȘIRE
Frecventa: 50 Hz/ 60 Hz
Control frecventa: + /- 1 Hz
Forma tensiunii de ieşire: undă sinusoidală sintetizata

Tip baterie: 12 V/9.0 Ah X 1
Timp de încărcare: 6-8 ore la 90%, după descărcarea completă
Timp de comutare pe baterie: tipic 2-6 ms
Protecţie împotriva descărcării profunde, supraîncărcare şi suprasarcină

Temperatura de operare: 0° C - 40° C
Nivel de zgomot: < 40 dB

Caracteristici fizice:
Dimensiuni: 298 x 101 x 142 mm
Greutate: 4,7 kg

ATENTIE: produsele de generatie noua care sunt comercializate in momentul actual de catre firma noastra au alimentare DOAR de la reteaua de 230 VAC si NU mai au port RJ11 sau comunicatie RS232, cum aveau modelele anterioare.
Sus