UPS OFFLINE NANOPOWER PLUS 1000 (1000VA/600W) REBELRB-4025
UPS OFFLINE NANOPOWER PLUS 1000 (1000VA/600W) REBEL
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
369.90 Lei
BUCATA
UPS REBEL Nanopower Plus 1000

UPS REBEL Nanopower Plus 1000

Ai pierdut vreodata documente importante la care lucrai din cauza unei intreruperi bruste de curent? Nu munci in zadar si completeaza-ti echipamentul de birou cu o sursa de alimentare neintreruptibila pentru computer. Datorita acesteia, vei avea timp sa iti salvezi toate fisierele necesare si sa opresti computerul in siguranta.

Cum functioneaza un UPS?

Cum functioneaza un UPS?

Atata timp cat exista curent electric in priza, UPS-ul stocheaza energie in baterie pentru a prelua rolul de alimentare in cazul unei pene de curent. UPS-urile Rebel produc asa-numita unda sinusoidala modificata.

Rapid si de incredere

Rapid si de incredere

Tehnologia folosita face ca UPS-ul Rebel sa treaca foarte repede in modul de alimentare cu baterie - dureaza de la 2 la 6 milisecunde.

Siguranta

Siguranta

UPS-ul Rebel a fost echipat cu o serie de masuri de protectie care protejeaza dispozitivele conectate la el! Rebel Nanopower 1000 are protectie la descarcare, supraincarcare si suprasarcina

Alimentare UPS cu baterie

Alimentare UPS cu baterie

Avantajul unui UPS fata de o sursa de alimentare neintreruptibila obisnuita este bateria incorporata, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca ai cumparat accesoriul gresit. Important este ca oferta Rebel include modele de putere diferita – in functie de echipamentul pe care doresti sa il conectezi, alegi un UPS care sa corespunda cerintelor tale.

Operare intuitiva

Operare intuitiva

Sursele de alimentare neintreruptibile Rebel se disting prin functionarea lor intuitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul la o priza si sa conectezi dispozitive precum un computer, laptop, router sau casa de marcat, iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, ele vor continua sa functioneze. Mai mult, modelul RB-4025 este echipat cu un afisaj LCD clar pe care poti verifica rapid starea curenta de functionare a UPS-ului.

Management la distanta UPS

Management la distanta

De asemenea, poti gestiona UPS-ul Rebel RB-4025 prin intermediul software-ului ViewPowerHTML. Datorita acestui lucru, poti monitoriza de la distanta nu numai unul, ci chiar mai multe UPS-uri intr-un mediu de retea, LAN sau Internet. Gestionarea aplicatiei te va proteja impotriva pierderii de date din cauza caderii de curent si, de asemenea, va opri sistemele in siguranta, va stoca programarea si datele programate.


Descriere

PARAMETRI PRINCIPALI
------

Ecran LCD
Porturi: USB, RJ451
Putere: 1000 VA / 600 W
Timp de comutare: 2-6 ms (tipic); 10 ms (maximum)
Protecţii: împotriva descărcării, supraîncărcării
Tensiune de intrare: 230 VAC
Domeniu de tensiune de intrare: 140-300 VAC
Nivel de zgomot: < 40 dB

----------
IEȘIRE
----------

Reglarea tensiunii (funcţionare cu baterie): +/-10%
Frecvenţă: 50 Hz sau 60 Hz
Reglarea frecvenţei (funcţionare cu baterie): +/-1 Hz
Forma tensiunii de ieşire: undă sinusoidală modificată

----------
BATERIE
----------

Tip baterie: 12 V / 9 Ah (1 buc)
Timp de încărcare: 6-8 ore până la 90% după descărcarea completă

----------
CARACTERISTICI FIZICE
----------

Dimensiuni: 297 x 101 x 142 mm
Greutate: 4,9 kg
Temperatura de functionare: 0°C - 40°C
Sus